Post by justdatalbuban
------------------------------------------
▶▶▶▶ 3D igre parkiranje avtomobilov ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 3D igre parkiranje avtomobilov IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack z neomejenimi viri ▞▞▞
▞▞▞ 3D igre parkiranje avtomobilov 2022 version ▞▞▞
Dobra igra, vendar je ZA MNOGO OGLASOV ZELO moteča
Car Games: Advance Car Parking কৌশল amd
Preveč oglasov
The Archers 2: Stickman Game Spillehall voh
Preveč lahko . Končali vse stopnje na dan 😅😅
Car Games: Advance Car Parking কৌশল amd
DDPai Dash Cam Mini 1080P HD Vozila Voziti Avto DVR ...
Jezil sem se zaradi oglasov ... Za vsako ročico je oglas ... Izguba časa ...
कार पार्किंग गेम 3डी कार गेम रणनीति lznb
Tako fantastična igra, zelo uživam v vožnji
Nekatere stopnje so tako enostavne, druge pa tako težke ........kot 199 Torej bom dal samo 2**
Dobra grafika, vendar kot kamere počasen h plus ciljna črta dotik karte hi stopnja popolna ho jataa h isko hataa k ek box hona chahiyee unke ander zelena rdeča ali rumena luč dal na igri bakii thikkk h ok ok. Dobro opravljeno
Uro. Plačanih Parkiranje Avta Igre. Antonella , 2022/01/07 16:24. Festivalna dvorana Lentu v Mariboru je dokaz, da predstavlja žensko,
Je Yield Prevod Strength Tem
Ta igra mi je zelo všeč. Ima zanimive ravni. Toda včasih možnost ravni preskoka oglasa deluje kot bot. Toda grafika mi je zelo všeč. Zahvaljujem se vam, da ste ustvarili to igro. Torej dam 5 zagonov.
Joj, preveč oglasov.
कार पार्किंग गेम 3डी कार गेम रणनीति lznb
Ta igra je kul, vendar če bi lahko dodali nekaj coo grafike
Popust ZaiXi Auto Radio 2 Din Android Avto DVD Predvajalnik ...
Uporabniku dajte vsaj 5 stopenj, preden mu na obraz vrže oglase
Igra je lepa..ampak zvočni učinki niso navdušujoči
Lahko bi bilo bolje z avtomobilskimi simboli in več avtomobili
Lepa igra, vendar toliko odraslih dodaja, sram bi vas moralo biti, kako bo to vplivalo na otroke
Igra je dobra, vendar naredi nekaj težkih nivojev. To igro sem dokončal v 2 dneh
3D igre parkiranje avtomobilov Strateške igre ifvb
Igra ima dober nadzor nad krmiljenjem, vendar ena stvar v tej igri ni POGLED NOTRANJOSTI. Na splošno lahko prenesete in uživate. 😘🥰😍
Zelo zelo slabe igre
V tej igri je njihova zelo težka raven, prosimo, olajšajte nekaj na stopnji 35, moramo svoj avto zapeljati nazaj in če nas kaj zadene, moramo znova zagnati. V tej igri dajte kontrolno točko, da lahko zmagamo. 😡
To je dobra igra, le da je veliko dela za odklepanje naslednjega avtomobila
Ta igra je bila tako neverjetna, vendar dajem 2 zvezdici
Ta igra je dobra, a dodajanja je preveč, je zelo moteče
Najboljše parkiranje 🅿️ avto 🚗 kdajkoli po dr.vožnji...čudovita igra... 2-krat v celoti dokončano...v samo 2 dneh...dodajte več nivojev v drugi posodobitvi⚡ Hvala 😊
Igra se ne igra po nalaganju, ko pritisnete gumb za predvajanje, se ne igra in ne vem zakaj?
To je eden izmed najboljše igre za simulacijo vožnje luksuznih avtomobilov, s katerimi se lahko vozimo z največjo hitrostjo brez strahu, da nas
ta igra je res dobra, vendar mi preprosto niso všeč oglasi, ko jo ne uspeš ali dokončaš
Zelo zahtevna igra, ki mi je všeč
Glasba med igro je motnja. Če bi obstajala možnost izklopa glasbe, bi bil odličen samo zvok igre. Poglejte, če lahko izberete možnost, bi bila igra odlična.
Zelo lepa igra, vendar oglasi motijo in prosim povečajte glasnost avtomobila in to igro sem končal v 5 dneh, ker je bilo zanimivo v prostem času